EXODUS TO THE PROMISE LAND

 

 

 

 

 

 

 

 

El tàndem format per Cece Giannotti i Francesc Chaparro configuren el grup Après Minuit que presenta “Exodus to the Promise Land”, un espectacle que es planteja en dues parts: A la primera, el grup posa banda sonora al sempre difícil viatge que tants emigrants emprenen fugint de la guerra, l’opressió, la fam i que té com a destí un continent que sovint els nega l'acollida. En aquest feixuc camí ple d’obstacles, les cançons en diferents idiomes, donen veu a l’esperança i a l ’esperit de supervivència.

 

A la segona part del concert, Après Minuit interpreta una selecció de cançons que ret homenatge a diferents èxodes, com el de l’Huracà Katrina o el de l ’etern viatge dels gitanos. També descobrirem relats personals del cantant canadenc, vists amb la mirada del fill d’emigrants italians.

 

“Exodus to the Promise Land” un “Sonic Work in Progress” creat per unir i col·laborar amb diversos músics de diferents ciutats i compartir  l’idioma universal: la música.

DOSSIER PREMSA EXODUS TO THE PROMISE LAND

LISTEN

DÉJÀ VOODOO

 

 

 

 

 

 

 

 

Després de l’èxit que Cece Giannotti va aconseguir recentment amb el sentit tribut a JJ Cale, el compositor italo-canadenc va sentir la imperiosa necessitat de continuar creixent fora d’un procés creatiu exclusivament individual, i on el diàlegs compositius donessin sentit a un projecte on Francesc Chaparro fos l’altra part indissoluble dins l’ampli context que engloba Après Minuit.

Amb aquest recent “Déjà Voodoo”, el tàndem Giannotti-Chaparro transita amb eclecticisme per vessants musicals ben definides: sobri quan el rock te la última paraula –“Devil’s eyes”-, amb frescor quan es mostren els entorns del reggae -“Memories of you”-, amb un groove d’arrel quan els ritmes més ancestrals arrosseguen la composició –“Old man trouble”-, amb aproximacions cinematogràfiques com les que apareixen dins “Mother Road” i amb absoluta ductilitat quan un tema com “Change will come” ho requereix. Dins “Déjà Voodoo” es mostra aquesta plasticitat compositiva i l’equilibri de dos músics amb talent. Com entrant, la musculatura rítmica de “Déjà Voodoo” que fa al mateix temps de single i dona nom al disc.

DOSSIER PREMSA DÉJÀ VOODOO

APRÈS MINUIT LIVE AT THE JAMBOREE (JJ CALE TRIBUTE BAND)

 

 

 

 

 

 

 

 

APRÈS MINUIT banda tribut a JJ Cale formada a Barcelona per 5 excel·lents músics de diferents orígens, i que s'inspira amb la música del gran mestre del “Tulsa Sound”.

Aquesta gran banda transporta al oient a través de la llarga carrera de JJ Cale afegint el seu toc personal i ètnic al blues, jazz, funk, electro...

LISTEN
Tiens moi plus fort - Après minuit
00:00 / 00:00
Blues in paradise - Après minuit
00:00 / 00:00