APRÈS MINUIT banda tribut a JJ Cale formada a Barcelona per 5 excel·lents músics de diferents orígens, i que s'inspira amb la música del gran mestre del “Tulsa Sound”.

Aquesta gran banda transporta al oient a través de la llarga carrera de JJ Cale afegint el seu toc personal i ètnic al blues, jazz, funk, electro...

LISTEN

El blues sempre ha estat un dels eixos vertebradors de la música d'Après Minuit. De fet, el naixement del grup, va ser en aquell sentit hometage al gran mestre JJ Cale, però a la carrera prèvia de Cece Giannotti sempre hi ha hagut una marcada essència blues i d'arrel a la seva música. Música que des de fa molt temps crea i comparteix amb Francesc Chaparro, l'altre 50% d'Après Minuit.

 

Així doncs, en aquest "Back to the roots", Après Minuit recupera temes del seu "Déjà Voodoo" i algun tema anterior, on els reinterpreten d'una manera més pura, més crua, buscant l'arrel i donant una sonoritat molt més blues. A més a més, s'ha editat en mono per tal de donar encara més protagonisme a aquesta manera de reinterpretar l'essència dels temes. Sense gaires post produccions. Una sonoritat on el que es busca és l'ànima del tema sense artificis.  Cece Giannotti torna a demostrar la seva destresa a les veus, la guitarra i el baix, i Francesc Chaparro a la bateria, a la percussió i al piano; però a més a més, s'han acompanyat de grans músics com el virtuós harmonicista Joan Pau Cumellas i el teclista Fernando Tejero que toca el piano, el wurly i l'organ B3. També hi col·labora de manera especial el teclista nord-americà de renom internacional Bennet Paster.

Jealousy boulevard (acustic) - Après minuit
00:00 / 00:00
Keep my faith - Après minuit
00:00 / 00:00

BACK TO THE ROOTS

LISTEN

Després de l’èxit que Cece Giannotti va aconseguir recentment amb el sentit tribut a JJ Cale, el compositor italo-canadenc va sentir la imperiosa necessitat de continuar creixent fora d’un procés creatiu exclusivament individual, i on el diàlegs compositius donessin sentit a un projecte on Francesc Chaparro fos l’altra part indissoluble dins l’ampli context que engloba Après Minuit.

Amb aquest recent “Déjà Voodoo”, el tàndem Giannotti-Chaparro transita amb eclecticisme per vessants musicals ben definides: sobri quan el rock te la última paraula –“Devil’s eyes”-, amb frescor quan es mostren els entorns del reggae -“Memories of you”-, amb un groove d’arrel quan els ritmes més ancestrals arrosseguen la composició –“Old man trouble”-, amb aproximacions cinematogràfiques com les que apareixen dins “Mother Road” i amb absoluta ductilitat quan un tema com “Change will come” ho requereix. Dins “Déjà Voodoo” es mostra aquesta plasticitat compositiva i l’equilibri de dos músics amb talent. Com entrant, la musculatura rítmica de “Déjà Voodoo” que fa al mateix temps de single i dona nom al disc.

DOSSIER PREMSA DÉJÀ VOODOO

DÉJA VOODOO

LIVE AT THE JAMBOREE (JJ CALE TRIBUTE BAND)